VEELGESTELDE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een complete tuinverbouwing bij één partij. Het totaalconcept in ontwerp, aanleg, onderhoud en inrichting van leefbare tuinen. Iedere wens is anders en iedere tuin ook daarom leveren wij altijd maatwerk. Zo kun je bij ons terecht voor o.a. straatwerk, schutting, overkappingen, grondwerk, elektra, beplanting en onderhoud. Kortom eigenlijk alles wat met de tuin te maken heeft.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in Woerden, lekker centraal en lokaal. Daarnaast zijn we ook regelmatig werkzaam binnen een straal van 20 kilometer van Woerden. Wil je een aanvraag doen buiten dit gebied? Geen probleem, neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Broere Buitenwerk heeft alle expertises in huis om in je hele tuinproject te kunnen ontzorgen. Eén aanspreekpunt voor al je vragen. Wat Jasper niet alleen kan, dat doet hij in samenwerking met de nodige experts. Geen 5 partijen waarmee je als klant moet schakelen maar altijd één aanspreekpunt, namelijk Jasper Broere zelf.

Een tuin netjes en mooi houden kost veel energie en tijd. Toch is het belangrijk dat de tuin onderhouden wordt. We helpen daarom graag met een eenmalige onderhoudsbeurt of onderhoudscontract. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. 

Dit verscheelt per periode en tuinverbouwing. Een grote tuinverbouwing neemt veel tijd in beslag. We raden aan om op tijd een aanvraag in te dienen zodat we eerder al kunnen starten met de voorbereidingen, het ontwerp en materialen.

Bij Broere Buitenwerk kennen we de waarde van duurzame kwaliteit. Standaard wordt hoogwaardig materiaal gebruikt wat lang mee kan. Dat wordt veelal ingekocht bij TEBI, één van de partners waar wij ontzettend fijn mee samenwerken. Zo kunnen klanten gemakkelijk op eigen gelegenheid naar het showplein van TEBI in Montfoort om inspiratie op te doen. Dit 1200m² grote showplein is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend voor bezichtiging.

Vind je duurzaamheid belangrijk? Wij ook! Daarom bieden we altijd de mogelijkheid voor extra duurzame materialen en vertellen we je altijd over de mogelijkheden om je tuin duurzaam in te richten. Denk aan bijvoorbeeld watermanagement systemen en groene daken. Zo maken we van je tuin een fijne plek die bij jou past. 

De kosten van een tuinverbouwing zijn geheel afhankelijk van hoe groot de tuinverbouwing is en wat de klant wil. Zo hangt de prijs sterk af van het ontwerp en de materialen die er gekozen worden. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op maat aan zodat je een goed inzicht in de kosten kunt krijgen. 

Zeg je Broere, dan zeg je service. Met Jasper Broere aan het roer kun je rekenen op persoonlijke service en minstens zo belangrijk dat afspraken worden nagekomen. De kosten en planning worden dan ook altijd vooraf duidelijk besproken. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Wanneer wij bij jou aan de slag gaan zul je volledig ontzorgt worden. Het is dus niet nodig om thuis te blijven tijdens de werkzaamheden. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat we voor jouw tuin kunnen betekenen? Vraag gerust een gesprek of offerte op maat aan. Onze offertes en gesprekken zijn kosteloos en geheel vrijblijvend.

Ja een offerte is geheel vrijblijvend. 

OFFERTE AANVRAGEN

Wil jij ook weer een leefbare tuin passend bij je woonwensen of ben je geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Doe een offerte aanvraag en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.