OVER ONS

OVER ONS

MAAK KENNIS

Met Jasper Broere, eigenaar Broere Buitenwerk. 
Ik ben begonnen met het buitenwerk bij Ouwejan en F. De Bruijn uit Zegveld. Onderaan de ladder en steeds een stapje verder totdat ik uiteindelijk uitvoerder werd. Ik wist het zeker ‘dit is wat ik wil’ en vanuit daar ben ik dan ook een traject gestart om voor mezelf te beginnen. In mei 2017 was het zo ver en startte ik mijn eigen bedrijf ‘Broere Buitenwerk’. Vrijheid in mijn werk en daarnaast de kans om van iedere tuin een 10 plus te maken. Ik vind het belangrijk om vakwerk te leveren en mooie projecten te realiseren. 

Het totaalpakket en persoonlijke service zijn bij mij vanaf dag één heel belangrijk geweest. Ik vind het fijn als we alles uit handen kunnen nemen voor de klant en dat er een goede communicatie is met duidelijke afspraken en één aanspreekpunt. Ik hecht veel waarde aan het contact met de klanten. Kortom geen loze beloftes of telefoontjes die uitblijven, maar een eerlijk antwoord van mens tot mens.

Zelf woon ik in Woerden en dit is dan ook de plek waar wij het meeste werkzaam zijn. In en rondom Woerden, lekker centraal en lokaal. Maar ook buiten Woerden staan we graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

OFFERTE AANVRAGEN

Wil jij ook weer een leefbare tuin passend bij je woonwensen of ben je geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Doe een offerte aanvraag en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.