WAT WE DOEN

WAT WE DOEN

TUINAANLEG

Van ontwerp, aanleg en inrichting tot onderhoud van leefbare en praktische tuinen. Broere Buitenwerk verzorgt je tuinaanleg op maat: van grondwerk tot het bestraten van paden en terrassen, van beschoeiing langs de waterkant tot schuttingen als erfafscheiding. We zorgen ervoor dat je tuin weer een plek wordt waar je je thuis voelt en waar je met plezier bent. Een plek buiten wat voelt als een verlengstuk van je woonkamer. 

Of het nu om strak of modern gaat of om een wat meer romantische tuin.Wij ontzorgen je in het complete tuinproject en doen er alles aan om er weer een mooie buitenruimte van te maken.

De aanleg van je tuin moet al een feest zijn. Je ziet immers de tuin met de dag mooier worden. Stap voor stap realiseren we wat we met jou hebben afgesproken. Zodat je op het moment suprême heerlijk in de nieuwe tuin kunt gaan zitten. Om maar één ding te doen: genieten.

HOUTWERK

Bent je op zoek naar een specialist in het plaatsen van houtwerk in de tuin? Het leveren en plaatsen van kwalitatief goed en duurzaam hout behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Hout geeft je tuin een prachtig natuurlijke uitstraling. Een tuin met houtwerk zorgt voor een levendig gevoel en een prettige leefomgeving.

Houtwerk tref je in bijna elke tuin wel aan. Denk hierbij aan schuttingen, tuinhuisjes, beschoeiing, plantenbakken, vlonders etc. Naast standaard schuttingen en tuinhuizen kunnen wij ook alles op maat maken zodat het naadloos aansluit bij je persoonlijke wensen.

Uiteraard beschikken we ook hier over alle nodige gereedschappen en ervaring om je goed en snel van dienst te kunnen zijn. Dus ook voor alle voorkomende houtwerkzaamheden bent je bij Broere Buitenwerk aan het goede adres.

BESTRATING

Broere Buitenwerk legt alle soorten bestrating. Sierbestrating in een strak patroon of liever een cirkelvormig patroon in je tuin? Jij zegt het, wij leggen het. Wij leggen terrassen, tuinpaden en opritten aan in nagenoeg alle gewenste soorten tuintegels.

Weet je nog niet helemaal wat je wilt? Dan leiden wij je graag door het ruime aanbod van tuintegels, passend bij jouw smaak, doel en budget. Ook over bijbehorende producten, zoals opsluitbanden, grind en split, voorzien wij je graag van een goed advies.

Niet alleen de bestrating maar ook zelfgemaakte plantenbakken kunnen gemaakt worden van stenen en/of tegels.

ONDERHOUD

Onderhoud is een belangrijk deel van ons werk. Je kunt dan denken aan een voorjaarsbeurt of het winterklaar maken van jouw tuin. Maar er zijn ook veel mogelijkheden voor een onderhoudscontract, zeker handig als je weinig tijd en/of zin hebt om zelf in de tuin te werken. Daarbij is het fijn als een met zorg aangelegde tuin ook een mooi onderhouden uitstraling heeft.

Uiteraard gebeurt dit met kennis van zaken. Je kunt bij Broere Buitenwerk alle kanten op, neem gerust contact op voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Wil jij ook weer een leefbare tuin passend bij je woonwensen of ben je geïnteresseerd in één van onze andere diensten? Doe een offerte aanvraag en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.